PRODUK Jual Panas

Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin

  • Enterprise Spirit

    Roh Perusahaan

    Kapercayan, Rajin; Integritas, Inovasi

  • Product Features

    Fitur Produk

    Perusahaan utamane melu macem-macem merek bagean crusher lan bagian excavator, bagian crusher rahang, bagian crusher kerucut, lsp.

  • Quality Assurance

    Jaminan Kualitas

    Fokus menyang pelanggan; dandan terus; hubungan sing saling nguntungake karo pelanggan

  • Service

    Layanan

    Nglayani pelanggan, ngembangake perusahaan, entuk manfaat kanggo karyawan lan mbayar maneh masyarakat.

Warta Paling Anyar

Sampeyan bakal mriksa warta paling anyar ing kene

  • Panganan crusher kerucut GP11F

    Kapasitas produksi maksimal crusher lan nyandhang paling larang saka liner gumantung saka jumlah pakan sing cocog lan distribusi seragam saka bahan sing diwenehake ing growong. Arah panganan kudu sejajar karo balok bingkai ndhuwur. Iki noto ...

  • Fitur crusher conthong CH890 & CH895

    Crusher kerucut CH890 / lan CH895 gumantung karo desain geometris profesional, 1000 tenaga kuda 750kW input daya dhuwur, kekuwatan sing luwih gedhe, kekuatan struktural sing luwih gedhe lan teknologi unggul sing wis kabukten, kekuatan struktural lan intelijen sing luwih sukses Aplikasi sukses konsep ngremuk ...

  • Pemeriksaan crusher kerucut CH660

    Reresik utawa inspeksi awal, inspeksi titik bisa ditemokake sawetara cacat cilik utawa bebaya safety utama. Sawise ditemokake, bisa dirampungake sanalika bisa nyegah pembentukan kegagalan sing luwih gedhe ing mbesuk. Laka kasebut bisa diilangi kanthi ndeteksi pratandhane ...

Bauma CTT RUSSIA 2019